Supremes de lluç amb picada catalana i tempura d'hortalisses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per les supremes de lluç:

Per la picada catalana:

Per les hortalisses:

4 racions

Elaboració

De les supremes de lluç:

Assaonem, passem per farina i fregim en una paella amb oli molt calent durant uns pocs segons per tots dos costats, les supremes de lluç.
Després les col.loquem en una cassola.
Posem oli en una paella una mica fonda i sofregim els alls juntament amb el julivert picats.
Hi incorporem després el bitxo.
Abans que l’all agafi color, ho regem amb el vinagre i el cava.
Ho tapem i quan s’hagi evaporat una mica l’alcohol, ho aboquem sobre del lluç, que tenim a la cassola.
Ho deixem coure uns 10 minuts i parem el foc.

De la picada catalana:

Piquem en un morter 2 alls pelats, 8 ametlles torrades, julivert i una llesca fina de pa torrat o fregit fins que quedi una pasta espessa.
Al final, hi afegim una cullerada d’aigua o del brou per remenar-ho bé abans d’abocar-la a la cassola on tenim les supremes de lluç.

De la tempura d'hortalisses:

Barregem la farina tamisada amb l'aigua freda, i hi posem un polsim de sal.
Tallem les hortalisses a trossos grans, les introduïm a la tempura (la tempura és una massa que no necessita repòs, l'únic veritablement important és barrejar la farina amb aigua molt freda ).
Escorrem les hortalisses i les fregim en una paella amb abundant oli.

Per acabar el plat:

Coem uns 5 minuts més, les supremes de lluç que tenim a la cassola amb la picada.
En un plat posem, una suprema de lluç amb la picada per persona i al costa la tempura d'hortalisses.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se