Mozzarella farcida

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per al farciment:

Per a la mozzarella:

4 racions

Elaboració

Per al farciment:

Remulla les panses amb una mica d'aigua.
Pela el pebrot, elimina les llavors, esbandeix i talla a daus com els tomàquets.
Neteja la ceba, asseca i talla en cercles.
Talla les olives en anells.
Escalfa l'oli en una paella, i rosteix el pebrot, el tomàquet i la ceba.
Agrega la carn picada, i fregeix fins que quedi ben separada.
Afegeix les espècies, fregeix durant 2 minuts, agrega les panses i les olives i deixa refredar.

Per a la mozzarella:

Escorre les boles de mozzarella, i asseca curosament amb un drap de cuina.
Fes una tall al centre de les boles de mozzarella, per poder-les farcí.
Farceix les boles i prem el farcit.
Passa les boles de formatge per l’ou batut i després pel pa ratllat, repeteix aquesta operació, dues vegades.
Escalfa l'oli i fregeix les boles de mozzarella fins a obtenir un bonic color daurat.
Treu i escorre sobre paper absorbent de cuina.
Serveix amb una bona amanida verda i tomàquet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se