Mató amb capes de fruites fresques i xocolata blanca

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En primer lloc, la xocolata blanca es fon en un bany d'aigua calenta. Ha de ser a trossos, ja que es fon més de pressa.
En un altre bol, es barreja el mató, el iogurt natural, el sucre en pols i el sucre de vainilla s'agita fins que tot estigui ben connectat.
Després s'agrega la pela de la llimona orgànica i el suc de la meitat d'aquesta.
Al final s'agrega la xocolata fosa i es barreja bé, es reserva com a mínim unes 3 o 4 hores a la nevera, d'aquesta manera la crema serà ferma.
Després d'aquest temps de repòs, es pot preparar en petites capes, copes de postres amb la barreja de mató i fruites fresques com els gerds, maduixes, nabius, etc. i pel damunt decorar amb encenalls de xocolata blanca


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se