Mandonguilles amb patates i salsa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la salsa:

4 racions

Utensilis

Cassola, paella, colador xinès.

Elaboració

Enfarinar les mandonguilles i fregir-les. Un cop fregides retirar-les del foc.
A la mateixa paella fregir una ceba gran, 1 gra d'all, 1 tomacó, 1 cullerada de pebre vermell dolç, un polsim de sal i 1 cullerada de farina.
La salsa un cop cuita i triturada, s'ha de passar pel colador xinès.
Fregir les patates a cantons i afegir-ho a la cassola.
Deixar-ho coure una estona a foc lent.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se