Mandonguilles a l'andalusa

Categoria:
Típica de: Andalusia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Peleu i piqueu la ceba i talleu petita la pastanaga. Prepareu la salsa, sofregiu la ceba i la pastanaga a foc suau, en una cassola amb oli. Afegiu-hi la farina, torreu-la una mica i afegiu-hi el caldo, el vi i la salsa de tomàquet, saleu-ho i deixeu-ho coure una estona.
Mentres prepareu les mandonguilles, remolleu la molla de pa amb la llet. Peleu i piqueu els alls i les olives.
En un bol, barregeu les carns, previament salpebrades, la molla de pa, els alls, el julivert, les olives i els ous batuts i formeu les mandonguilles amb les mans mullades amb aigua (així no s'enganxa la carn), passeu-les lleugerament per farina o no i fregiu-les per tandes en una paella amb oli i disposeu-les en una cassola.
Tritureu la salsa i aboqueu-la damunt de les mandonguilles- Coeu-les a foc suau durant uns 15 a 20 minuts.
Serviu-les amb la salsa i amb julivert picat per sobre.

1h

Notes

Si no voleu fregir les mandonguilles, passeu-les per farina i poseu-les a la salsa. Deixeu-les coure 5 minuts més.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se