Mandonguilles a l'andalusa

Categoria:
Típica de: Andalusia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 g de carn picada de porc, 250 g de carn picada de vedella, 8 olives farcides de pebrot, 2 grans d'all, 2 ous, julivert picat, 100 ml de llet, molla de pa, 1 ceba, 2 cullerades de tomàquet fregit,1 cullerada de farina, 100 ml de vi blanc,1 pastanaga, 600 ml de caldo, oli, sal i julivert, 2 ous.

6 racions

Elaboració

Peleu i piqueu la ceba i talleu petita la pastanaga. Prepareu la salsa, sofregiu la ceba i la pastanaga a foc suau, en una cassola amb oli. Afegiu-hi la farina, torreu-la una mica i afegiu-hi el caldo, el vi i la salsa de tomàquet, saleu-ho i deixeu-ho coure una estona.
Mentres prepareu les mandonguilles, remolleu la molla de pa amb la llet. Peleu i piqueu els alls i les olives.
En un bol, barregeu les carns, previament salpebrades, la molla de pa, els alls, el julivert, les olives i els ous batuts i formeu les mandonguilles amb les mans mullades amb aigua (així no s'enganxa la carn), passeu-les lleugerament per farina o no i fregiu-les per tandes en una paella amb oli i disposeu-les en una cassola.
Tritureu la salsa i aboqueu-la damunt de les mandonguilles- Coeu-les a foc suau durant uns 15 a 20 minuts.
Serviu-les amb la salsa i amb julivert picat per sobre.

1h

Notes

Si no voleu fregir les mandonguilles, passeu-les per farina i poseu-les a la salsa. Deixeu-les coure 5 minuts més.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1448 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: