Salmó amb salsa marinera

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregiu amb oli les gambes i el julivert i reserveu-ho.
En el mateix oli fregiu-hi els porros tallats a rodenxetes i el carbassó pelat i tallat a trossos, afegiu-hi sal i pebre, la nata i passeu-ho per la batedora.
Obriu les cloïsses al vapor.
Poseu en una paella les rodanxes de salmó i deixeu-les agafar color per tots costat i afegiu-hi la salsa, les cloïsses i les gambes. Deixeu-ho coure uns 3 minuts. Ajustar de sal i pebre.
Servir adornat amb rodanxes de llimona.

1h

Notes

Quedan millor les rodanxes de la part de dalt del salmó


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se