Cassola de porros

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus.
Neteja els porros, renta i talla en trossos de ½ cm.
Escalfa l'oli i salteja els porros durant uns 3 minuts. Condimenta amb sal, pebre, nou moscada.
Greixa bé la cassola.
Escampa els porros en el fons de la cassola.
Barreja els ous amb la crema, i reparteix per sobre de la verdura.
Col·loca la cassola i cuina uns 10 minuts o fins que la barreja d'ou i crema qualli.
Escorre la pinya en un tamís.
Talla a daus el pernil cuit i el Formatge.
Torra el pa i talla a daus.
Retira la verdura del forn i escampa pel damunt, el pernil, la pinya i el pa torrat a daus, i a la part superior reparteix les rodanxes de formatge.
Torna a enfornar durant uns 20 a 30 minuts o fins que la superfície prengui un bonic color daurat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se