Mousse de cava amb cireres

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bull el cava.
Bat els ous, el sucre, el sucre de vainilla i la maizena.
Aboca el cava a la massa d'ou i calenta, sense deixar de remenar.
Posa tot en un caso i cuina lentament, just abans del punt d'ebullició, fins que s'uneixi la crema (no deixis bullir, en cas contrari coagularia el rovell d'ou).
Cola en un bol la crema, amb un colador fi i deixa refredar.
Col·loca un embolcall de plàstic de cuina, directament sobre la crema, de manera que no es formi una pell al damunt.
Bat la crema a punt de neu i barreja en la massa freda.
Aixafa les galetes d'avellanes.
Posa en gots als, les cireres, les galetes aixafades i la crema.
Refrigera a la nevera, fins al moment de servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se