Mousse de cava amb cireres
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 dl de cava de mi-sec
- 3 ous frescos
- 70 grams de sucre
- 1 sobre de sucre de vainilla
- 1 cullereta de midó de blat de moro (Maizena)
- 2 dl de crema
- 6 galetes d'avellanes
- 100 grams de compota de cireres o cireres
Elaboració
Bull el cava.
Bat els ous, el sucre, el sucre de vainilla i la maizena.
Aboca el cava a la massa d'ou i calenta, sense deixar de remenar.
Posa tot en un caso i cuina lentament, just abans del punt d'ebullició, fins que s'uneixi la crema (no deixis bullir, en cas contrari coagularia el rovell d'ou).
Cola en un bol la crema, amb un colador fi i deixa refredar.
Col·loca un embolcall de plàstic de cuina, directament sobre la crema, de manera que no es formi una pell al damunt.
Bat la crema a punt de neu i barreja en la massa freda.
Aixafa les galetes d'avellanes.
Posa en gots als, les cireres, les galetes aixafades i la crema.
Refrigera a la nevera, fins al moment de servir.
Comparteix aquesta recepta: