Braó de porc al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fem un brou. Per això, posem l'aigua i 100 g de sal grossa a foc lent.
Hi afegim l'all fins que quedi tou, uns 10 minuts a foc mitjà.
Ho traiem del foc i ho deixem refredar, fins que estigui a temperatura ambient.
Fem el marinat d'espècies: barregem en un bol gingebre ratllat, el suc d'una llimona i una tira de pell,
4 grans de pebre negre, el llorer, nou moscada ratllada i una cullerada de mostassa.
Ho barregem tot amb el brou. Tot ha d'estar a temperatura.
Hi submergim els braons i els deixem 3 dies a la nevera.
Tallem les patates a quadrats, la ceba en juliana, les pastanagues a rodanxes petites i cada tomàquet en quatre parts.
Ho posem tot a la safata de forn amb paper sulfurat.
Hi tirem un raig d'oli d'oliva, pebre, dos gotets de vi blanc i ho posem al forn amb els braons a sobre.
Ho fornegem 45 minuts a 200 graus.
Quan falten 5 minuts de forn, saltem els pebrots del Padron i els posem a la safata del forn amb els braons i la resta d'ingredients.
Ja podem servir el plat.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se