Postres en got amb Amarettini, crema fresca i fruita

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Aixafa amb un cassó les galetes i reparteix en les copes.
La part inferior del vas ha de cobrir aproximadament 2 cm de gruix.
Reparteix, a cada copa, 1 culleradeta de qualsevol licor (amaretto, de canyella, gran Marnier o similar (si el postra, ha de ser també per nens, escull un sense alcohol)
A continuació, barreja una tassa de crema agra amb una mica de suc de fruita i sucre en pols.
Només que tingui una mica de sabor, però que no sigui massa dolç.
Depenent del tipus de fruita, afegeix un tret de licor de fruites.
Distribueix la crema en els gots i col·loca a la nevera.
Poc abans de servir, reparteix els fruits pel damunt.
Queda molt bé amb els nabius, però també és deliciós amb mango tallat en daus, préssecs, nectarines, etc., tot depèn dels gustos.
A l'hivern, amb taronges filetejades amb una mica de canyella seria molt apropiat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se