Espaguetis amb bròquil i tàperes a la crema de formatge blau

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Quatre plats fondos
Un wok
Una escorredora
Un cassó gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, netegem el bròquil, el tallem en botons i el fem coure en una cassola amb aigua i sal fins que estigui cuit al "dente", l'escorrem i el reservem.
A la mateixa cassola amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim els espaguetis fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
A continuació, en un cassó gran fiquem el formatge blau i la nata liquida, i a foc baix anem remenant amb el batedor de varetes fins que hem aconseguit fer una crema fina i homogènia.
Ja per acabar la recepta, fiquem: els espaguetis, les tàperes, el bròquil i la crema de formatge en el wok, i amb l'ajuda del mànec donem unes quantes voltes, ho deixem coure tot plegat cinc minuts més, i ja ho podrem repartir en els plats fondos i servir-ho a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se