Tortellinis amb tonyina i anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de tortellinis
  • Aigua
  • Sal
  • Mantega
  • Tres cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Dues llaunes d'anxoves en oli
  • Dues llaunes mitjanes de tonyina en oli
  • Una ceba picolada
  • Una fulla de llorer
  • Tres alls aixafats
  • Vi blanc

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una escorredora
Un wok

Elaboració

Primerament, en una cassola amb: aigua, mantega i sal, posem a coure els tortellinis fins que són cuits al "dente", i els reservem.
Seguidament en un wok amb un raig d'oli, sofregim: la ceba picolada, el llorer, els alls i el sofregit de tomàquet. Tot seguit, afegim un got de vi i deixem que redueixi.
A part, picolem les anxoves i la tonyina i ho afegim en el sofregit i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts. A continuació, escorrem els tortellinis i els afegim en el wok tot donant-lis unes sacsejades amb el mateix wok, corregim de sal, ho deixem coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem ficar a la safata de porcellana rodona, per servir-ho a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1486 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: