Tortellinis amb tonyina i anxoves
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de tortellinis
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Dues llaunes d'anxoves en oli
- Dues llaunes mitjanes de tonyina en oli
- Una ceba picolada
- Una fulla de llorer
- Tres alls aixafats
- Vi blanc
4 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una escorredora
Un wok
Elaboració
Primerament, en una cassola amb: aigua, mantega i sal, posem a coure els tortellinis fins que són cuits al "dente", i els reservem.
Seguidament en un wok amb un raig d'oli, sofregim: la ceba picolada, el llorer, els alls i el sofregit de tomàquet. Tot seguit, afegim un got de vi i deixem que redueixi.
A part, picolem les anxoves i la tonyina i ho afegim en el sofregit i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts. A continuació, escorrem els tortellinis i els afegim en el wok tot donant-lis unes sacsejades amb el mateix wok, corregim de sal, ho deixem coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem ficar a la safata de porcellana rodona, per servir-ho a taula.
1h
Etiquetes: La cuina de la pasta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1486 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.