Tortellini a la marinera
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre cullerots de marca per paelles (la trobareu a les meves receptes)
- 400 grams de tortellini
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Un wok gran
Un cassó gran
Una safata rodona de porcellana blanca
Una escorredora
Elaboració
primerament, fem la marca per paelles i un cop feta, la fiquem en el wok i la reservem.
A part, en un cassó amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim els tortellini fins que estguin cuits al "dente", els escorrem i els fiquem en el wok.
Tot seguit, els remenem ben remenats, els corregim de sal, els espolsem amb força julivert picolat, i els fiquem a la safata rodona per servir-los a taula.
40min
Etiquetes:
Cuina marinera La cuina de la pasta
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
628 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Joan, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta de com es fa el sofregita les cuines professionals, que crec...
Amic Moisès, si vas a les meves receptes veuràs la recepta de l'amanida Alemanya, que també et pot agradar.
Amic Joan, si vas a les meves receptes trobaràs dues varietats de Qiche Lorraine que crec que t'agradaran. Les receptes...
Amiga M. Àngels, el que l'amic Josep M hem sembla que vol dir, és que amb julivert, oli i all, hem de fer una picada amb la...
Amic Moisés, si vas a les meves receptes, veuràs " la meva sopa de ceba", que també et pot ser interessant. Rep una...