Pasta a l'estil Sicilià

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta en aigua salada fins que estigui al dente.
Passa per un colador i reserva.
Mentrestant, talla els pebrots a quarts, elimina les llavors i talla en tires fines.
Pela l'all i pica ben fi.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella, fregeix els pebrots i l'all a foc mitjà durant 3-4 minuts, remenant de tant en tant.
Afegeix una mica de brou, cobreix i cuina 4 a 5 minuts a foc moderat.
Escórrer la tonyina, aixafa amb una forquilla i barreja amb el sofregit de pebrot junt amb les taperes i l'alfàbrega.
Escalfa tot girant amb cura.
Assaona amb sal i pebre, i barreja amb la pasta.
Serveix de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se