Pasta a l'estil Sicilià
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de pasta (Penne)
- Sal
- 1 pebrot vermell i 1 de groc (aproximadament 120 g)
- 1 dent d'all
- Alfàbrega
- Tàperes
- 1 llauna de tonyina
Elaboració
Cuina la pasta en aigua salada fins que estigui al dente.
Passa per un colador i reserva.
Mentrestant, talla els pebrots a quarts, elimina les llavors i talla en tires fines.
Pela l'all i pica ben fi.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella, fregeix els pebrots i l'all a foc mitjà durant 3-4 minuts, remenant de tant en tant.
Afegeix una mica de brou, cobreix i cuina 4 a 5 minuts a foc moderat.
Escórrer la tonyina, aixafa amb una forquilla i barreja amb el sofregit de pebrot junt amb les taperes i l'alfàbrega.
Escalfa tot girant amb cura.
Assaona amb sal i pebre, i barreja amb la pasta.
Serveix de seguida
Comparteix aquesta recepta: