Crema de carbassa amb llenties pardines

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la crema de carbassa:

2 racions

Elaboració

De la crema de carbassa:

Pelem i rentem la patata i la tallem a daus.
Pelem la ceba i la piquem a daus d'un gruix similar a la resta d'ingredients.
Posem a escalfar una olla, amb l'oli d'oliva verge, i un cop estigui a bona temperatura hi tirem la ceba trossejada i la sofregim fins que comenci a canviar de color.
En aquest moment, hi afegim la patata i la carbassa tallades a daus.
Remenem bé i hi tirem el brou de pollastre.
Ho escalfem a foc fort fins que el brou comenci a bullir.
Llavors baixem la intensitat a la meitat i la mantenim així uns 25 o 30 minuts, fins que els ingredients quedin ben tovets.
Agafem una batedora i batem tot el contingut de l'olla fins deixar-lo ben batut formant una crema homogènia sense trossos visibles.
Corregim el punt de sal de la crema i hi afegim la nata per cuinar.
Ho remenem i mantenim uns minuts més a foc suau perquè acabi de espessir la crema de carbassa fins deixar-la amb la textura que volem.
Si la volem més espesseta, hi afegim una mica més de nata, i a l'inrevés, si volem que quedi més líquida.

Per acabar el plat i emplatar:

Afegim les llenties, a temperatura ambient, a la crema de carbassa calenta.
Ho barregem i hi tirem un bon raig d'oli.
Repartim en dos plats les dues racions fetes. Té de quedar tebi.
Ja es pot servir el plat.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se