Pasta amb mortadel·la i pèsols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bull la pasta en aigua salada fins que estigui al dente, escorre i reserva a la calor
Talla la ceba a daus petits, i la mortadel·la en tires.
Escalfa l'oli en una paella i fregeix la mortadel·la, retira del foc i reserva.
Fregeix la ceba, remena i cuina fins que comenci a enrossir. Afegeix la crema, bull uns instants, i condimenta amb pebre vermell, i sal i pebre al gust.
Agrega els pèsols, i cuina a foc lent durant uns 2 minuts. Aboca la salsa sobre la pasta, adorna amb les tires de mortadel·la i espolsa una mica de formatge parmesà per sobre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se