Sèpia amb rossinyols

Un guisat de tardor per aprofitar els primers bolets que es troben al mercat.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelar l’all i daurar en una cassola amb una mica d’oli . Quant estigui fet, retirar i posar en un morter per picar-ho ben fi.
En el mateix oli , sofregir la sèpia tallada a trossos regulars . Retirar i reservar.
Afegir a l’oli la cullerada de farina i daurar-la. A continuació s’afegeix el tomàquet i el all que hem fregit al inici ben picat. Cobrir tot justet amb aigua. Amb compte per que els rossinyols deixen anar molta i farà que la salseta quedi menys espessa.
Incorporar la sèpia i deixar coure tot junt amb la cassola tapada durant una mitja hora. Afegir els rossinyols, nets de terra i de fulletes, passats els primers 5 minuts de cocció.
Picar en el morter les avellanes amb una mica de julivert. Afegir la salsa de la sèpia i el vermut. Quan faltin 10 minuts para apagar el foc afegir aquesta segona picada al guisat. Provar i rectificar de sal si es necessari.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se