Sèpia amb rossinyols

Un guisat de tardor per aprofitar els primers bolets que es troben al mercat.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de sèpia
  • 1/2 kg de rossinyols
  • 250 gr tomàquet trossejat
  • 10 - 12 avellanes torrades
  • 1 vaset de vermut
  • 15 gr de farina
  • 1 gra d’all
  • Julivert
  • Sal - pebre blanc
  • Aigua mineral
  • Oli d’oliva virgen extra

4 racions

Elaboració

Pelar l’all i daurar en una cassola amb una mica d’oli . Quant estigui fet, retirar i posar en un morter per picar-ho ben fi.
En el mateix oli , sofregir la sèpia tallada a trossos regulars . Retirar i reservar.
Afegir a l’oli la cullerada de farina i daurar-la. A continuació s’afegeix el tomàquet i el all que hem fregit al inici ben picat. Cobrir tot justet amb aigua. Amb compte per que els rossinyols deixen anar molta i farà que la salseta quedi menys espessa.
Incorporar la sèpia i deixar coure tot junt amb la cassola tapada durant una mitja hora. Afegir els rossinyols, nets de terra i de fulletes, passats els primers 5 minuts de cocció.
Picar en el morter les avellanes amb una mica de julivert. Afegir la salsa de la sèpia i el vermut. Quan faltin 10 minuts para apagar el foc afegir aquesta segona picada al guisat. Provar i rectificar de sal si es necessari.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1455 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: