Sèpia amb rossinyols
Un guisat de tardor per aprofitar els primers bolets que es troben al mercat.
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de sèpia
- 1/2 kg de rossinyols
- 250 gr tomàquet trossejat
- 10 - 12 avellanes torrades
- 1 vaset de vermut
- 15 gr de farina
- 1 gra d’all
- Julivert
- Sal - pebre blanc
- Aigua mineral
- Oli d’oliva virgen extra
4 racions
Elaboració
Pelar l’all i daurar en una cassola amb una mica d’oli . Quant estigui fet, retirar i posar en un morter per picar-ho ben fi.
En el mateix oli , sofregir la sèpia tallada a trossos regulars . Retirar i reservar.
Afegir a l’oli la cullerada de farina i daurar-la. A continuació s’afegeix el tomàquet i el all que hem fregit al inici ben picat. Cobrir tot justet amb aigua. Amb compte per que els rossinyols deixen anar molta i farà que la salseta quedi menys espessa.
Incorporar la sèpia i deixar coure tot junt amb la cassola tapada durant una mitja hora. Afegir els rossinyols, nets de terra i de fulletes, passats els primers 5 minuts de cocció.
Picar en el morter les avellanes amb una mica de julivert. Afegir la salsa de la sèpia i el vermut. Quan faltin 10 minuts para apagar el foc afegir aquesta segona picada al guisat. Provar i rectificar de sal si es necessari.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2872 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.