Lasanya de fruites del bosc

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tria les baies.
Aixafa, amb un caso, les galetes amaretini,
Posa les baies i les galetes d'amaretti triturades en un plat de vidre i barreja amb el mató natural, el mató de vainilla i el mató de maduixa.
Serveix decorat amb unes fulles de bàlsam de llimona.

Notes

Si col·loqués la lasanya de baies al congelador durant 1 hora, tindràs un postra meravellosament refrescant per a l'estiu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se