Vichyssoise de bròcoli i mascarpone

Suau i lleugera

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Escalfem les 6 cullerades d'oli a l'olla.
I posem els porros i patates a rodanxes i donem unes voltes i posem el bròcoli sense tronxos.
Afegim sal i l'aigua.
Deixem bullir 20 minuts.
Ho passem al vas batedor fins que quedi fen fina.
Per acabar i posem el mascarpone.
Tornem a batre.
Es pot menjar calenta o freda.

30min

Notes

Es pot fer dauets de pernil, ou dur, dauets de pa fregit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se