Salsa dip de Pebrot dolç

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica ben petit, el xili i el gra d'all.
Opcional, aixafa de nou en el morter.
Posa en un cassó, 60 ml d'aigua, el sucre, i el vinagre, escalfa a foc mitjà fins que el sucre es dissol i comença a bullir
Un cop bull, afegeix la barreja picada de xili i all, el comí, la canyella, el pebre de caiena, la sal i el pebre, baixa la calor i cou a foc lent uns 5 minuts.
A continuació barreja la Maizena amb una cullerada d'aigua i agrega a la salsa.
Continua la cocció, a foc lent fins que s'arriba a la consistència desitjada.
Després retira immediatament de la calor (recorda que la consistència de la salsa, després quan es refreda, espesseix lleugerament).


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se