Truita lletja de ceps

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Netegem els ceps i talleu-ne l'arrel del peu. Hi passem un drap de paper humit per treure les impureses que pugui tenir cada bolet.
Posem una cassola al foc amb l'oli, el vinagre, els ceps, un pols de sal, la farigola i el coriandre.
Quan arrenqui el bull, ja tindrem els ceps confitats.
Reservem l'oli amb el que hem confitat els ceps i, els ceps confitats.
Fem arrencar el bull i parem el foc.
Pelem la ceba, rentem el pebrot verd i ho tallem tot ben petit.
En una paella, hi posem l'oli amb el que hem confitat els ceps. Hi saltem la ceba i pebrot verd tall, tallats ben petits.
Batem els ous, els tirem a la paella on hem saltat la ceba i el pebrot verd i, hi incorporem els ceps i una mica de sal.
Ho deixem coure tot junt un parell de minuts màxim. No hem de fer que quedi com una truita, per això el nom de truita lletja.
Ho servim amb la paella, ho remenem tot dins la paella i, en un plat hi posem tota aquesta barreja.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se