Risotto de carabassa amb carn

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Marinada:

Risotto:

4 racions

Elaboració

Marinada:

Barreja la carn amb tots els ingredients fins i tot l'oli.
Tapa i marina a temperatura ambient durant 1 a 2 hores.
Fregeix, amb la mantega ben calenta, la carn en una paella alta en diverses porcions, retira i condimenta al gust.

Risotto:

Agrega la ceba en la mateixa paella de la mantega i rosseja fins que prengui un bonic color daurat.
Agrega la carabassa i sofregeix a foc lent.
Agrega l'arròs, sofregeix fins que l'arròs estigui ben impregnat de mantega.
Desglaça amb vi o brou, deixa reduir i agrega el brou en petites porcions, bull a poc a poc sense deixar de remenar, fins que el risotto estigui al dente.
Abans de servir, barreja la carn, el formatge i el julivert amb el risotto, calenta el conjunt breument i adorna amb el julivert i la pell de taronja.
La carn de boví, pots substituir-la per pollastre, i la carabassa per pastanagues


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se