Llesca de pa i ou fregit amb herbes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Unta amb mantega cada costat de les llesques de pa.
Fregeix en una paella, una cara de les llesques.
Utilitza un cercle rodó de cuina o got de vidre per tallar una rodona de 5 a 6 cm de diàmetre.
Col·loca la llesca de pa i el disc rodó amb el segon costat cap avall a la paella.
Posa l'ou en el forat, i fregeix durant 5 a 6 minuts amb la calor molt suau.
Col·loca, amb cura, el pa torrat amb l'ou fregit i ajudat duna escumadora, en un plat preescalfat, assaona al gust, escampa el cibulet per sobre i serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se