Conill escabetxat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Cassola de terrissa.

Elaboració

En una cassola hi tireu oli, quan estigui calent, hi poseu el conill salpebrat i el daureu. El treieu i el reserveu, i en el mateix oli fregim els alls sense pelar, la cullerada de pebre vermell, el llorer, la farigola, i també hi afegim el vinagre, que haurem de deixar reduir. Li incorporem el conill i el deixem coure 5 minuts, perqu`agafi un bon gust. Ho servim calent, en la mateixa cassola.
Els escabeixos s'acostumen a fer en les cassoles de terrissa.

45min

Notes

Abans de posar-hi el conill, poseu bastant oli, ja que d'aquesta manera pot durar mes dies el escabeix.
Es pot menjar fred.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se