Ossobuco de gall d'indi
Ingredients
- 4 talls d'ossobuco de gall d'indi
- 1 ceba grossa
- 1 tomàquet
- 2 grans d'all
- 50gr. d'ametlles
- 50gr. d'avellanes
- 10gr. de pinyons
- 1/2 l.de brou de carn o de verdures
- 1 pot de bolets variats, i/o 150gr. de pèsols fins.
- Sal - oli - pebre
Elaboració
Salpebrarels talls, enferinar i rossejar banda i banda a foc fort perque quedi ros per fora i tendre per dins (marcar)
Fer el sofregit: trinxar la ceba, coure-la a foc lent, afegir els alls trinxats i finalment el tomàquet ratllat; quan estigui cuit, triturar-ho tot i reservar.
Mentres, fer una picada amb els fruits secs.
Posar una cassola al foc amb un raig d'oli d'oliva, afegir la picada, remenar un moment, afegir el sofregit triturat, sence deixar de remenar afegir a poc a poc el brou fins que es disolgui tot.
Incorporar els talls d'ossobuco i deixar que faci xup-xup uns 35 mts.(primer a foc mig i després a foc lent)Comprobar l'estat de la cocció, punxant-lo. Si s'espesseix massa, afegir una mica de brou de carn o verdures.A mitad de la cocció, afegir els bolets o/i els pèsols.
Notes
Amb bolets o rovellos, queda molt bé,però també s'hi pot afegir: pèsols (previament bullits), cuadradets de patata (previament fregits ben dorats), panses i prunes...
Comparteix aquesta recepta: