Ossobuco de gall d'indi

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 talls d'ossobuco de gall d'indi
  • 1 ceba grossa
  • 1 tomàquet
  • 2 grans d'all
  • 50gr. d'ametlles
  • 50gr. d'avellanes
  • 10gr. de pinyons
  • 1/2 l.de brou de carn o de verdures
  • 1 pot de bolets variats, i/o 150gr. de pèsols fins.
  • Sal - oli - pebre

2 racions

Elaboració

Salpebrarels talls, enferinar i rossejar banda i banda a foc fort perque quedi ros per fora i tendre per dins (marcar)
Fer el sofregit: trinxar la ceba, coure-la a foc lent, afegir els alls trinxats i finalment el tomàquet ratllat; quan estigui cuit, triturar-ho tot i reservar.
Mentres, fer una picada amb els fruits secs.
Posar una cassola al foc amb un raig d'oli d'oliva, afegir la picada, remenar un moment, afegir el sofregit triturat, sence deixar de remenar afegir a poc a poc el brou fins que es disolgui tot.
Incorporar els talls d'ossobuco i deixar que faci xup-xup uns 35 mts.(primer a foc mig i després a foc lent)Comprobar l'estat de la cocció, punxant-lo. Si s'espesseix massa, afegir una mica de brou de carn o verdures.A mitad de la cocció, afegir els bolets o/i els pèsols.

50min

Notes

Amb bolets o rovellos, queda molt bé,però també s'hi pot afegir: pèsols (previament bullits), cuadradets de patata (previament fregits ben dorats), panses i prunes...

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2580 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: