Verdura variada bullida amb truita de riu

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Netegem la truita de riu,i, en treiem les visceres.
En una olla, hi posem aigua i una mica cde sal.
Pelem la patata i la tallem a daus.
Pelem la ceba, la tallem a grills.
Rentem, el tros de bròquil, les fulles de col i bledes.
Quan l'aigua bull, ho tirem tot dins.
Deixem coure uns 20 minuts.
Mentre, agafem una paella, hi posem una mica d'oli, salem una mica la truita de riu i, la fregim uns 4 minuts per costat, per l'aspecta veurem si el temps és el correcte.
Emplatem. La truita i una mica de les verdures, ceba i patata, amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
Llestos i a degustar un plat sa i molt econòmic.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se