Verdura variada bullida amb truita de riu

Ingredients

  • 1 Truita recent pescada, de la Noguera Ribagorzana, preferiblement.
  • Una mica de col
  • Unes fulles de bledes
  • Un tros de bròquil
  • 1 Ceba Petita
  • 1 Patata petita
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Oli d'oliva verge extra

1 racions

Elaboració

Netegem la truita de riu,i, en treiem les visceres.
En una olla, hi posem aigua i una mica cde sal.
Pelem la patata i la tallem a daus.
Pelem la ceba, la tallem a grills.
Rentem, el tros de bròquil, les fulles de col i bledes.
Quan l'aigua bull, ho tirem tot dins.
Deixem coure uns 20 minuts.
Mentre, agafem una paella, hi posem una mica d'oli, salem una mica la truita de riu i, la fregim uns 4 minuts per costat, per l'aspecta veurem si el temps és el correcte.
Emplatem. La truita i una mica de les verdures, ceba i patata, amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
Llestos i a degustar un plat sa i molt econòmic.

35min


Recepta de cuina de Verdura variada bullida amb truita de riu

Verdura variada bullida amb truita de riu.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1961 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: