Verdura variada bullida amb truita de riu

Ingredients

  • 1 Truita recent pescada, de la Noguera Ribagorzana, preferiblement.
  • Una mica de col
  • Unes fulles de bledes
  • Un tros de bròquil
  • 1 Ceba Petita
  • 1 Patata petita
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Oli d'oliva verge extra

1 racions

Elaboració

Netegem la truita de riu,i, en treiem les visceres.
En una olla, hi posem aigua i una mica cde sal.
Pelem la patata i la tallem a daus.
Pelem la ceba, la tallem a grills.
Rentem, el tros de bròquil, les fulles de col i bledes.
Quan l'aigua bull, ho tirem tot dins.
Deixem coure uns 20 minuts.
Mentre, agafem una paella, hi posem una mica d'oli, salem una mica la truita de riu i, la fregim uns 4 minuts per costat, per l'aspecta veurem si el temps és el correcte.
Emplatem. La truita i una mica de les verdures, ceba i patata, amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
Llestos i a degustar un plat sa i molt econòmic.

35min


Recepta de cuina de Verdura variada bullida amb truita de riu

Verdura variada bullida amb truita de riu.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1780 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: