Bacallà confitat amb melmelada de tomàquet, amb allioli i panses

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es posen a remullar les panses en aigua calenta 24 hores abans d'utilitzar-les per fer aquest plat.
Escaldem els tomàquets rentats i amb un tall en forma de creu 30 segons.
Traiem i refresquem en aigua freda.
Pelem tallem per la meitat i buidem d'aigua i llavors.
Tallem els tomàquets en glaçons petits i afegim el sucre, remenant bé.
Deixem reposar mitja hora.
Posem al foc i deixem coure lentament destapat 50 minuts.
Reservem.
Fem un all-i-oli amb un all i reservem.
Netegem els alls tendres, tallem molt petits i sofregim lentament.
Afegim l'all-i-oli barrejant bé.
Confitem el bacallà submergit en oli de gira-sol i baixem el foc que es vagi fent a baixa temperatura uns 10 minuts.
Traiem i posem en paper absorbent.
Posem en safata de forn i cobrim amb all-i-oli. Hi posem les panses i la lavanda.
Ho posem gratinar amb el forn al màxim 10 minuts fins que quedi setinat.
Hi tirem per sobre la melmelada de tomàquet.
Ja es pot servir.
Nota:També pot enriquir el plat posar-hi, nabius secs.

1h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se