Arròs integral amb carxofes i espàrrecs de marge
Categoria:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 gr. arròs integral
- 500 gr. carxofes en conserva
- 1 manat d’espàrrecs de marge
- 1 pastanaga
- 250 ml. brou de verdures
- Oli d’oliva
- Alguna espècie al gust (farigola, orenga, julivert,…)
- Opcional: un raig de llet desnatada
Elaboració
1) Bullim l’arròs. Compte perquè l’integral canvia molt el temps de cocció segons la marca, però la idea és que bulli fins que faltin 5 minuts de cocció.
2) Tallem les carxofes, els espàrrecs i la pastanaga i ho saltem tot amb un raig d’oli d’oliva.
3) Quan les verdures comencin a daurar-se afegim l’arròs, el brou i especiem. Ho deixem 5 minuts i ja estarà llest!
*Si es vol una textura de “risotto” podem afegir una mica de llet desnatada i posar-hi una mica menys de brou.
Comparteix aquesta recepta: