Arròs integral amb carxofes i espàrrecs de marge

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

1) Bullim l’arròs. Compte perquè l’integral canvia molt el temps de cocció segons la marca, però la idea és que bulli fins que faltin 5 minuts de cocció.
2) Tallem les carxofes, els espàrrecs i la pastanaga i ho saltem tot amb un raig d’oli d’oliva.
3) Quan les verdures comencin a daurar-se afegim l’arròs, el brou i especiem. Ho deixem 5 minuts i ja estarà llest!
*Si es vol una textura de “risotto” podem afegir una mica de llet desnatada i posar-hi una mica menys de brou.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se