Arròs integral amb carxofes i espàrrecs de marge

Categoria:
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 gr. arròs integral
  • 500 gr. carxofes en conserva
  • 1 manat d’espàrrecs de marge
  • 1 pastanaga
  • 250 ml. brou de verdures
  • Oli d’oliva
  • Alguna espècie al gust (farigola, orenga, julivert,…)
  • Opcional: un raig de llet desnatada

Elaboració

1) Bullim l’arròs. Compte perquè l’integral canvia molt el temps de cocció segons la marca, però la idea és que bulli fins que faltin 5 minuts de cocció.
2) Tallem les carxofes, els espàrrecs i la pastanaga i ho saltem tot amb un raig d’oli d’oliva.
3) Quan les verdures comencin a daurar-se afegim l’arròs, el brou i especiem. Ho deixem 5 minuts i ja estarà llest!
*Si es vol una textura de “risotto” podem afegir una mica de llet desnatada i posar-hi una mica menys de brou.

1h

Notes

*Aquesta recepta ens l'ha explicat el Juan Manuel Prieto, que ens ha donat pautes per "compensar" els excessos nadalencs i seguir una dieta equilibrada. Podeu recuperar l'entrevista i la recepta explicada per ell mateix al següent link: http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_5444_36.mp3 (per descarregar l'arxiu va millor l'Internet Explorer)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2046 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: