Arròs integral amb carxofes i espàrrecs de marge

Categoria:
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 gr. arròs integral
  • 500 gr. carxofes en conserva
  • 1 manat d’espàrrecs de marge
  • 1 pastanaga
  • 250 ml. brou de verdures
  • Oli d’oliva
  • Alguna espècie al gust (farigola, orenga, julivert,…)
  • Opcional: un raig de llet desnatada

Elaboració

1) Bullim l’arròs. Compte perquè l’integral canvia molt el temps de cocció segons la marca, però la idea és que bulli fins que faltin 5 minuts de cocció.
2) Tallem les carxofes, els espàrrecs i la pastanaga i ho saltem tot amb un raig d’oli d’oliva.
3) Quan les verdures comencin a daurar-se afegim l’arròs, el brou i especiem. Ho deixem 5 minuts i ja estarà llest!
*Si es vol una textura de “risotto” podem afegir una mica de llet desnatada i posar-hi una mica menys de brou.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2978 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: