Arròs integral amb carxofes i espàrrecs de marge
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 250 gr. arròs integral
- 500 gr. carxofes en conserva
- 1 manat d’espàrrecs de marge
- 1 pastanaga
- 250 ml. brou de verdures
- Oli d’oliva
- Alguna espècie al gust (farigola, orenga, julivert,…)
- Opcional: un raig de llet desnatada
Elaboració
1) Bullim l’arròs. Compte perquè l’integral canvia molt el temps de cocció segons la marca, però la idea és que bulli fins que faltin 5 minuts de cocció.
2) Tallem les carxofes, els espàrrecs i la pastanaga i ho saltem tot amb un raig d’oli d’oliva.
3) Quan les verdures comencin a daurar-se afegim l’arròs, el brou i especiem. Ho deixem 5 minuts i ja estarà llest!
*Si es vol una textura de “risotto” podem afegir una mica de llet desnatada i posar-hi una mica menys de brou.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2978 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.