Crema de carbassó i gorgonzola

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallar les dues puntes del carbassó. Amb la ajuda d’un pelador de patates, treure l’hi la pell. Tallar en cubs mes o menys regulars.
Pelar i picar la ceba.
En una olla escalfar una mica d’oli incorporar el carbassó i la ceba trossejada. Salar i afegir els grans de pebre. Marejar en l’olla fins que el carbassó tingui un bonic color daurat i la ceba estigui feta, intentant que no agafi massa color.
Cobrir las verdures amb el brou de verdures calent i deixar coure uns 15 - 20 minuts.
Retirar del foc i triturar ben fi. Afegir el formatge i tornar a passar per la batedora fins que quedi una crema homogènia i molt fina. Provar i rectificar de sal si es necessari. Si queda massa espessa afegir l’hi una mica mes de brou.
Servir amb uns trossets esmicolats de gorgonzola per sobre i uns crostonets de pa fregit

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se