Crema de carbassó i gorgonzola

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 gr de carbassó
  • 1 ceba gran
  • 30 gr de gorgonzola
  • 6 - 10 grans de pebre blanca
  • Oli d’oliva - sal - aigua mineral (o brou de verdures)

4 racions

Elaboració

Tallar les dues puntes del carbassó. Amb la ajuda d’un pelador de patates, treure l’hi la pell. Tallar en cubs mes o menys regulars.
Pelar i picar la ceba.
En una olla escalfar una mica d’oli incorporar el carbassó i la ceba trossejada. Salar i afegir els grans de pebre. Marejar en l’olla fins que el carbassó tingui un bonic color daurat i la ceba estigui feta, intentant que no agafi massa color.
Cobrir las verdures amb el brou de verdures calent i deixar coure uns 15 - 20 minuts.
Retirar del foc i triturar ben fi. Afegir el formatge i tornar a passar per la batedora fins que quedi una crema homogènia i molt fina. Provar i rectificar de sal si es necessari. Si queda massa espessa afegir l’hi una mica mes de brou.
Servir amb uns trossets esmicolats de gorgonzola per sobre i uns crostonets de pa fregit

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1635 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: