Crema de carbassó i gorgonzola
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr de carbassó
- 1 ceba gran
- 30 gr de gorgonzola
- 6 - 10 grans de pebre blanca
- Oli d’oliva - sal - aigua mineral (o brou de verdures)
4 racions
Elaboració
Tallar les dues puntes del carbassó. Amb la ajuda d’un pelador de patates, treure l’hi la pell. Tallar en cubs mes o menys regulars.
Pelar i picar la ceba.
En una olla escalfar una mica d’oli incorporar el carbassó i la ceba trossejada. Salar i afegir els grans de pebre. Marejar en l’olla fins que el carbassó tingui un bonic color daurat i la ceba estigui feta, intentant que no agafi massa color.
Cobrir las verdures amb el brou de verdures calent i deixar coure uns 15 - 20 minuts.
Retirar del foc i triturar ben fi. Afegir el formatge i tornar a passar per la batedora fins que quedi una crema homogènia i molt fina. Provar i rectificar de sal si es necessari. Si queda massa espessa afegir l’hi una mica mes de brou.
Servir amb uns trossets esmicolats de gorgonzola per sobre i uns crostonets de pa fregit
35min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1878 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Ara mateix la miro! Gràcies Quim
Moltes gràcies Quim! Si la fas ja em diràs que tal ha sortit :-) i si tens alguna pregunta no dubtis en contactar-me. Salut!
Moltísimes gràcies Quim :-) La penjaré aquest cap de setmana :-) Una abraçada per tu tambè