Crema de carbassó i gorgonzola
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr de carbassó
- 1 ceba gran
- 30 gr de gorgonzola
- 6 - 10 grans de pebre blanca
- Oli d’oliva - sal - aigua mineral (o brou de verdures)
4 racions
Elaboració
Tallar les dues puntes del carbassó. Amb la ajuda d’un pelador de patates, treure l’hi la pell. Tallar en cubs mes o menys regulars.
Pelar i picar la ceba.
En una olla escalfar una mica d’oli incorporar el carbassó i la ceba trossejada. Salar i afegir els grans de pebre. Marejar en l’olla fins que el carbassó tingui un bonic color daurat i la ceba estigui feta, intentant que no agafi massa color.
Cobrir las verdures amb el brou de verdures calent i deixar coure uns 15 - 20 minuts.
Retirar del foc i triturar ben fi. Afegir el formatge i tornar a passar per la batedora fins que quedi una crema homogènia i molt fina. Provar i rectificar de sal si es necessari. Si queda massa espessa afegir l’hi una mica mes de brou.
Servir amb uns trossets esmicolats de gorgonzola per sobre i uns crostonets de pa fregit
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2434 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.