Ous modelats a la suissa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

6 motlles individuals per a ous

Elaboració

Escalfar el forn a (temperatura mitjana), retallar les llesques de pa de motlle donant-los la forma i la mida dels motlles dels ous.
Posar la mantega a escalfar a la paella, afegir les llesques de pa de motlle a la mantega calenta; deixar-les que es daurin per una cara a continuació donar-los la volta i daurar per l'altra cara.
Posar cada canape al fons d'un dels motlles per ous, posar damunt un tall fi de gruyere, trencar un ou sobre cada tall de formatge.
Salpebrar generosament la crema de llet fresca, intensificar el condiment amb la nou moscada ratllada, batre ràpidament amb la forquilla, després repartir la salsa per la superfície de tots els motlles per ous.
Ficar aquests motlles al forn calent, deixar coure durant 10 minuts, i servir immediatament de treure'ls del forn en el mateix motlle de cocció

20min

Notes

Preparació 15 minuts


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se