Ous modelats a la suissa
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Canapès
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 ous
- 6 llesques de pa de motlle
- 80 gs de mantega
- 6 talls fins de gruyere
- 1 dl de crema de llet
- 1 pessic de nou moscada ratllada
- Sal, pebre
6 racions
Utensilis
6 motlles individuals per a ous
Elaboració
Escalfar el forn a (temperatura mitjana), retallar les llesques de pa de motlle donant-los la forma i la mida dels motlles dels ous.
Posar la mantega a escalfar a la paella, afegir les llesques de pa de motlle a la mantega calenta; deixar-les que es daurin per una cara a continuació donar-los la volta i daurar per l'altra cara.
Posar cada canape al fons d'un dels motlles per ous, posar damunt un tall fi de gruyere, trencar un ou sobre cada tall de formatge.
Salpebrar generosament la crema de llet fresca, intensificar el condiment amb la nou moscada ratllada, batre ràpidament amb la forquilla, després repartir la salsa per la superfície de tots els motlles per ous.
Ficar aquests motlles al forn calent, deixar coure durant 10 minuts, i servir immediatament de treure'ls del forn en el mateix motlle de cocció
20min
Notes
Preparació 15 minuts
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1943 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.