Ous modelats a la suissa

Ingredients

  • 6 ous
  • 6 llesques de pa de motlle
  • 80 gs de mantega
  • 6 talls fins de gruyere
  • 1 dl de crema de llet
  • 1 pessic de nou moscada ratllada
  • Sal, pebre

6 racions

Utensilis

6 motlles individuals per a ous

Elaboració

Escalfar el forn a (temperatura mitjana), retallar les llesques de pa de motlle donant-los la forma i la mida dels motlles dels ous.
Posar la mantega a escalfar a la paella, afegir les llesques de pa de motlle a la mantega calenta; deixar-les que es daurin per una cara a continuació donar-los la volta i daurar per l'altra cara.
Posar cada canape al fons d'un dels motlles per ous, posar damunt un tall fi de gruyere, trencar un ou sobre cada tall de formatge.
Salpebrar generosament la crema de llet fresca, intensificar el condiment amb la nou moscada ratllada, batre ràpidament amb la forquilla, després repartir la salsa per la superfície de tots els motlles per ous.
Ficar aquests motlles al forn calent, deixar coure durant 10 minuts, i servir immediatament de treure'ls del forn en el mateix motlle de cocció

20min

Notes

Preparació 15 minuts


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2079 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Tant de bo els vostres somnis es facin realitat durant aquest nou any
Bon Nadal i Feliç Any Nou .
Ès el meu desig per als amics/a de receptes.cat

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: