Coca de poma amb iogur

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Un bol
1 batedor manual o electric
ratllador
eapatula
motlle de 26 cm
seprador de clares i rovells
colador

Elaboració

En un bol, bateu-hi el sucre, els rovells i el iogur.
Afegiu-hi la farina i el llevat tamisats.
Peleu les pomes i talleu-les a làmines fines, poseu-hi el suc de llimona i afegiu-les a la massa.
Munteu les clares a punt de neu amb un polsim de sal. Barregeu-ho tot bé amb molta suavitat a la massa.
Aboqueu-ho al motlle untat i amb paper al fons també untat. Empolseu-hi sucre per damunt.
Coure'l al forn a 180ºC durant 45 a 60 minuts. Poseu posar el gartinador a últim moment.

1h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se