Estofat de conill

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Calenteu oli en una cassola, daureu els trossos de conill per tots costats. Treieu-los i reserveu-los.
Talleu la ceba a rodanxes i piqueu els alls.
Talleu els xampinyons i les pastanagues en rodanxes.
Poseu la ceba i els alls a la cassola i ho saltageu fins que estiguin tendres. Afegiu-hi els xampinyons i les pastanagues. Remeneu-ho fins que les verdures estiguin cuites i tendres.Incorpoeu-hi el tomàquet ratllat i torneu-ho a fer coure.
Baixeu el foc i deixeu-ho coure uns minuts. Poseu-hi el conill, el vi, sal i pebre, tapeu-ho i deixeu-ho coure uns 30 minuts.
Si la salsa queda massa seca, afegiu-hi una mica d'aigua.
Piqueu el julvert i afegiu-lo a la cassola al moment de servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se