Estofat de conill
Ingredients
- 1 conill a trossos
- 1 ceba grossa
- 2 drans d'all
- 200gde xampinyons
- 3 pastanagues
- 100ml de vi negre
- 4 tomàquets madurs
- Oli
- Sa
- Pebre i julivert
Elaboració
Calenteu oli en una cassola, daureu els trossos de conill per tots costats. Treieu-los i reserveu-los.
Talleu la ceba a rodanxes i piqueu els alls.
Talleu els xampinyons i les pastanagues en rodanxes.
Poseu la ceba i els alls a la cassola i ho saltageu fins que estiguin tendres. Afegiu-hi els xampinyons i les pastanagues. Remeneu-ho fins que les verdures estiguin cuites i tendres.Incorpoeu-hi el tomàquet ratllat i torneu-ho a fer coure.
Baixeu el foc i deixeu-ho coure uns minuts. Poseu-hi el conill, el vi, sal i pebre, tapeu-ho i deixeu-ho coure uns 30 minuts.
Si la salsa queda massa seca, afegiu-hi una mica d'aigua.
Piqueu el julvert i afegiu-lo a la cassola al moment de servir.
Comparteix aquesta recepta: