Estofat de conill

Ingredients

  • 1 conill a trossos
  • 1 ceba grossa
  • 2 drans d'all
  • 200gde xampinyons
  • 3 pastanagues
  • 100ml de vi negre
  • 4 tomàquets madurs
  • Oli
  • Sa
  • Pebre i julivert

6 racions

Elaboració

Calenteu oli en una cassola, daureu els trossos de conill per tots costats. Treieu-los i reserveu-los.
Talleu la ceba a rodanxes i piqueu els alls.
Talleu els xampinyons i les pastanagues en rodanxes.
Poseu la ceba i els alls a la cassola i ho saltageu fins que estiguin tendres. Afegiu-hi els xampinyons i les pastanagues. Remeneu-ho fins que les verdures estiguin cuites i tendres.Incorpoeu-hi el tomàquet ratllat i torneu-ho a fer coure.
Baixeu el foc i deixeu-ho coure uns minuts. Poseu-hi el conill, el vi, sal i pebre, tapeu-ho i deixeu-ho coure uns 30 minuts.
Si la salsa queda massa seca, afegiu-hi una mica d'aigua.
Piqueu el julvert i afegiu-lo a la cassola al moment de servir.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1895 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: