Gambes al forn
Categoria:
Dificultat: Facil
Ingredients
- Una dotzena de gambes grosses-Un raig d´oli-Un pols de sal-Un pols de pebre negre –Dos alls-Unes branques de julivert-Un pols de pebre vermell-Un raig de conyac-
Utensilis
Una olla , un morter i una plata de forn.
Elaboració
Posem una cassola al foc amb aigua ; quant arrenqui el bull , i bullim les gambes uns cinc minuts . Seguidament les escorrem. Les tallem per la meitat , al llarg i les posem en una plata de forn amb la part de la carn cap a dalt. Preparem en un morter , all i julivert i piquem ben fi . seguidament afegim al morter una mica de pebre negre en pols , una mica de pebre vermell en pols , una mica de sal i barregem be . Un cop això ben barrejat , ho lliguem una mica amb oli , fins a obtenir una salsa no massa espessa . Després mullem les gambes amb conyac , esperem una estona , i després amb l´ajuda d´una cullera posem salsa del morter per sobre les gambes . Posem al forn una estona i servim ben calent.
Comparteix aquesta recepta: