Gambes al forn

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una olla , un morter i una plata de forn.

Elaboració

Posem una cassola al foc amb aigua ; quant arrenqui el bull , i bullim les gambes uns cinc minuts . Seguidament les escorrem. Les tallem per la meitat , al llarg i les posem en una plata de forn amb la part de la carn cap a dalt. Preparem en un morter , all i julivert i piquem ben fi . seguidament afegim al morter una mica de pebre negre en pols , una mica de pebre vermell en pols , una mica de sal i barregem be . Un cop això ben barrejat , ho lliguem una mica amb oli , fins a obtenir una salsa no massa espessa . Després mullem les gambes amb conyac , esperem una estona , i després amb l´ajuda d´una cullera posem salsa del morter per sobre les gambes . Posem al forn una estona i servim ben calent.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se