Seitons fregits amb samfaina

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la samfaina per 2 persones:

2 racions

Elaboració

De la samfaina:

Preparem les hortalisses.
Pelem la ceba, la trossegem i fem el mateix amb el pebrot verd i el vermell, rentant bé el seu exterior i retirant les seves llavors.
Fem el mateix amb l'albergínia i el carbassó, els quals els pelarem o no, segons el gust de cadascú.
En un paella antiadherent ben calenta, hi tirem un raig d'oli d'oliva verge i, hi sofregim la ceba, els pebrots i l'albergínia, i finalment el carbassó.
Ho deixem fer tot junt a foc mitjà uns 10 minuts i, hi afegim la sal (al gust).
Acabem la samfaina afegin'hi els tomàquets, pelats, sense llavors ni cor i trossejats.
Deixem que la samfaina espesseixi i deixem fregir el tomàquec. Rectifiquem de sal si fos necessari.

Dels seitons:

Passem els seitons que a la peixateria ens han netejat per aigua.
Els assequem amb paper de cuina i salem una mica.
En una paella, hi posem oli d'oliva .
Quan l'oli està calent, hi afegim els seitons.
Passats uns 2 o 3 minuts màxim, els donem la volta i els fregim
uns 2 o 3 minuts més com a màxim.
El temps de cocció depend del tamany i es veu quan estan.

Per emplatar:

En un plat hi posem 8 o 10 seitons per persona i al costat,
la samfaina.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se