Amanida de fesolets amb pernil d'ànec i tomàquets xerris, amb vinagreta de verduretes
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de fesolets cuits
- Quatre alls laminats
- Dos sobres de pernil d'ànec
- Vinagreta de verduretes
- Oli d'oliva
- Una safata de tomàquets xerris
Utensilis
Una paella gran
Una safata rectangular de porcellana
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan ja són mig daurats, afegim els fesolets els hi donem uns quants tombs amb el mànec de la paella i ja els podrem posar damunt la safata de porcellana.
Tot seguit amb un cullerot, afegim la vinagreta de verduretes, repartim pel damunt els tomàquets xerris tallats en dues meitats i seguidament, repartim per sobre els talls de pernil d'ànec, i ja ho podrem servira taula.
Comparteix aquesta recepta: