Escarola amb romesco, bacallà, ganyims, olives negres d'Aragó i mongetes del ganxet
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una escarola de mida gran
- El meu romesco
- 300 grams de bacallà esqueixat
- 300 grams de ganyims
- 200 grams d'olives negres d'Aragó
- 300 grams de mongetes del ganxet cuites
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata rectangular gran de porcellana
Dos bols de vidre mitjans
Uns guants de làtex per la cuina
Elaboració
Primerament, fem el romesco com explico a la meva recepta i un cop fet, el guardem a la nevera.
Tot seguit, fiquem tant el bacallà com els ganyims cadascun en un bol de vidre coberts amb aigua freda, i deixem que es dessalin d'un dia per altre.
En el moment de preparar l'escarola, la netegem ben neta a raig d'aixeta, la tallem en trossos petits, i la posem en el bol de vidre gran.
Seguidament, hi afegim: les olives negres, les mongetes del ganxet, el bacallà ben esmicolat, i els ganyims tallats a trossos ben menuts, i tot seguit hi afegim dos cullerots de romesco, i amb les mans (amb els guants posats), ho remenem tot ben remenat, i seguidament, ho posem en una safata de porcellana tot ben repartit, i ja ho tindrem a punt per servir a taula.
1h
Etiquetes: La cuina de les amanides Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1712 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.