Empedrat de cigrons, mongetes del ganxet i bacallà, amb vinagreta de mostassa de Dijon

Ingredients

  • 400 grams de cigrons cuits
  • 400 grams de mongetes del ganxet cuites
  • 600 grams de bacallà esqueixat dessalat
  • 200 grams d'olives negres d'Aragó
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Una llimona
  • Mostassa de Dijon
  • Vinagre de poma
  • Oli d'oliva
  • Un pebrot verd
  • Una ceba tendra picolada
  • Dos tomàquets grans per amanides
  • Tres ous bullits

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre mitjà
un batedor de varetes
Un bol de vidre gran
Una safata gran rectangular, de porcellana
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, en un bol de vidre mitjà fiquem: un polsim de sal i pebre negre, el suc de mitja llimona, un raig de vinagre de poma, i dues cullerades de mostassa de Dijon, i amb el batedor de varetes ho anem remenant, tot afegint-hi oli d'oliva fins que tenim la quantitat de vinagreta desitjada, i la reservem.
A part, en un cassó amb aigua i sal, bullim tres ous uns deu minuts, i quan ja són cuits, els refredem a raig d'aixeta, els pelem, els piquem amb un ganivet, i els posem en el bol de vidre.
Tot seguit, hi afegim els cigrons i les mongetes i ho reservem.
Seguidament, piquem el pebrot verd, els tomàquets tallats a quadrats i la ceba tendra, i ho afegim en el bol, juntament amb el bacallà dessalat esmicolat, i les olives negres, a continuació hi afegim la vinagreta, ho remenem tot ben remenat, i ja ho podem posar a la safata de porcellana, i servir-ho a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3516 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: