Amanida de carxofes amb margallons i mandarines, amb vinagreta de verduretes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Vinagreta de verduretes
- 600 grams de carxofes congelades
- Un pot de margallons en conserva
- Vuit mandarines
- Un brot de julivert
- Sal
- Aigua
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana rodona (fonda)
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal i un brot de julivert, coem les carxofes durant quinze minuts, i un cop cuites les escorrem, les posem en el bol de vidre i les reservem. A part, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, i la reservem. Tot seguit, pelem les mandarines, en traiem els grills i els anem posant en el bol de vidre juntament amb les carxofes, i els margallons tallats a rodanxes.
A continuació, afegim la vinagreta en el bol junt amb tots els ingredients, ho remenem ben remenat, ho repartim en la safata de porcellana fonda, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
La cuina de les amanides
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1666 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.