Amanida d'escarola amb calçots i gambots, amb vinagreta de taronja, pastanaga i caviar
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una escarola gran
- Vuit gambots de mida grossa
- Vuit calçots
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vinagreta de taronja amb pastanaga i caviar
- Conyac
5 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana rectangular gran
Una paella gran
Una safata metàl·lica pel forn
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, posem els calçots en una safata salpebrats amb un bon raig d'oli d'oliva en el forn a 180º, fins que estiguin ben cuits, i els reservem.
A part, pelem els gambots i els saltem amb un raig d'oli salpebrats durant cinc minuts, els flamegem amb un raig de conyac, i els reservem.
Tot seguit, fem la vinagreta de taronja com explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació netegem l'escarola, la tallem en trossos regulars, la posem en el bol de vidre i tot seguit hi afegim els calçots pelats i tallats a trossos regulars juntament amb els gambots tallats a trossos, ho barregem tot ben barrejat, hi afegim la vinagreta de taronja, ho remenem ben remenat, i repartim l'amanida en la safata de porcellana, i ja la tindrem llesta per sevir a taula.
1h
Etiquetes: La cuina de les amanides Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1984 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.