Flam de mato

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

1 batedora electrica
1 colador fi
4 flameres
1 safata fonda amb aigua que pugui anar al forn

Elaboració

Escalfeu el forn a 170ºC
Escorreu el mato i poseu-lo al vas de la batedora. Afegiu-hi el iogur, el sucre i els ous i tritureu-ho tot fins que quedi una barreja homogenea.
Aboqueu a poc a poc el caramel a 4 flameres, ballugueu-les una mica perque es distribuexi bé per el fons i les parets. Ompliu-les amb la preparació anterior.
Poseu-les a coure al forn al bany María de 35 a 40 minuts.
Retireu-les i deixeu-les refredar i posu-les a la nevera.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se