Puding de fruits del mar

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Poseu el peix a coure al forn (escalfat) amb 250 ml d'aigua, el vi, la ceba tallada a rodanxes, sal i el suc de llimona durant 10 a 12 minuts amb el forn ja calent.
En un cassó amb poc oli, fregiu-hi les gambes, retireu-les i en el mateix oli feu una beixamel una mica espessa amb 50 g de farina, 60 g de mantega i el liquid de la cocció del peix (370 a 400 ml), salpebreu i seguidamente afegiu-hi els ous batuts i el peix esmicolat (les gambes i els musclos es reserven per adornar.
Aboqueu la barreja en un motlle de cake o flamera engrasats i amb paper al fons. Coeu-ho al forn al bany María durant 1 hora. Quan estigui cuit, deixeu-ho refredar una estona, després treure'l del motlle aboqueu-lo damunt d'una safata.
Cobriu-lo amb la salsa maionesa, i la resta serviu-la amb salsera.
Adorneu amb les gambes i els musclos i unes fulles d'enciam per tots els costats.

1h

Notes

Podeu posar-hi el peix que més us agradi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se