Pollastre a la riojana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Salpebreu el pollastre i passeu-lo per farina.
Escalfeu oli en una cassola, daureu el pollastre per tots costats. Reserveu-lo.
Retireu una mica d'oli i afegiu-hi el pebrot tallat a tires; deixeu-les coure lentament uns 12 minuts; afegir el vi, deixeu-lo evapora i col·loqueu-hi damunt els trossos de pollastre; talleu el xoriso a rodanxes i afegiu-les a la cassola.
Diluir la pastilla de caldo amb l'aigua i afegiu-lo a la salsa, tapar i deixar coure uns 25 minuts a foc suau.
Quan el pollastre estigui al punt, destapeu-lo i deixeu que redueix una mica la salsa.
Comproveu el punt de sal i pebre

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se